Никол Стефанова с „Повярвай в чудеса“

Специална награда за млад талант

🎤 Никол Стефанова с „Повярвай в чудеса“

📝 Текст: Таня Мезева

🎶 Музика и аранжимент: Любомир Боянов

💃 За Никол:

Никол е родена на 3 юли 2010 г. в гр.София.

На 4 години започва да пее, и на 5 за първи път се явява на конкурс и завоюва първа награда.

Развива своя талант в град София, подкрепена от вокалните педагози Емил Струнджев, Даниела Туджарска ,Кръстина Кокорска-Криста и Кристиаана Атанасова. Следват много конкурси в България и чужбина – които освен награди носят на Никол и незаменим опит като изпълнител. Това са стъпките, през които младата изпълнителка преминава, за да стигне до най-голямото предизвикателство да започне да създава и пее собствени авторски песни които предтсавя в България и чужбина. Авторските песни представя пред различни радио и телевизии като БГ радио,БНР,радио София,радио Варна,Дарик радио и др.

Никол не спира да пее и изявите през последните години продължават да й носят поредица от награди и призови отличия. Занимава се с благотворителност за бездомните животни Никол се развива и в други области на изкуството. Занимава се с театър и танци и въпреки малкото й свободно време тя снима видео клипове, рисува и пише кратки разкази. Обича да е на сцената, за да вълнува и завладява с невероятната си енергия и неповторимо присъствие.

❤️ Какво вдъхнови написването на „Повярвай в чудеса“?

Чудесата съществуват…,но се случват само на тези, които вярват в тях. Затова чуй моето послание в песента „Повярвай в чудеса“ и полети с нея към своята мечта.

❤️ Какво е основно послание на песента?

С песента „Повярвай в чудеса“ искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят “чудесата” в живота. И ето днес… това е реалност.