Last Note Band с „The Chains“

Шесто място в Музикален конкурс „Жираф търси звезди“

🎤 Last Note Band с „The Chains“

📝🎵🎼Текст, музика и аранжимент: Last Note Band

🕺 За Богдан и Last Note Band:

Здравейте! Казвам се Богдан, на 18 години съм и съм роден в Украйна. Музиката присъства в живота ми още от раждането, но тепърва сега се осмелих да напиша песен, която да покажа на хората и да реализирам с бандата си (Last note), която я направи това, което е тя сега. По тази причина не мога да взема всички заслуги за създаването на тази съкровена песен. Тя не е моя, тя е на всички нас, защото ние сме едно цяло и всеки е допринесъл със своите виждания и талант.

Last note band сме: аз, Богдан, като вокал; Марти – вокал и китарист; Ника – бас китарист и Ася – барабанист.

❤️ Какво те вдъхнови да напишеш „The chains“?

Песента споделя за тъмните кътчета на любовта. Както може да бъде съвършена, красива и под формата на един идеал, то също така умее да е объркваща и болезнена. Вдъхновението ми е лично преживяване, една такава мрачна любов, която успя да ме изгуби от мен самия и да ме накара да се почувствам “окован със златни вериги”, вместо свободен и обичан.

❤️ Какво е посланието на песента?

Подобен вид песни, според мен, могат да докоснат слушателите по различен начин и всеки да я интерпретира по свой собствен. За мен то е да не се оставяме на тази “мрачна” любов, а да избягаме преди да ни е подлудила и наранила.