Богомила – Сандия с „Дива приказка“

Специална награда за Изпълнител-продуцент

🎤 Богомила – Сандия с „Дива Приказка“

📝 Текст: Богомила – Сандия

🎵 Музика: Богомила – Сандия

🎼 Аранжимент: Богомила – Сандия / Алекс Христов

🎸 китара, бас, микс и мастеринг – Алекс Христов

💃 За Богомила-Сандия:

Казвам се Богомила, занимавам се с музика от малка, преминавайки през различни етапи, свързани с разнородни посоки и интереси. Започнах когато бях на 8г. с класическа китара, но после в гимназията преминах към барабани, с които участвах в клубни групи и по-късно за няколко години свирих по круизни кораби в Норвегия, Германия, Холандия и Англия.

Последва дълга пауза, в която се отдалечих от свиренето, завивайки в посока на личностно развитие и духовни практики, които изискваха цялата ми енергия. От там дойде и духовното ми име – Сандия.

От две – три години музиката отново ме повика, като този път започнаха да слизат авторски парчета – някои от тях на сън, други наяве и ми се наложи да си опресня уменията с китарата, както и да започна да пея по-сериозно. Минах начално ниво Музикален Продуцент с програмата Ableton, за да мога да обработвам идеите си и да ги записвам както звучат в главата ми. Дива Приказка е първото ми завършено авторско парче, мечтата ми е някой ден да заснема по него и клип. В момента работя по следващите си проекти, като идеята ми е в някакъв момент да издам албум.

❤️ Какво те вдъхнови да напишеш „Дива Приказка“?

Един сън, който беше много жив, в който чувах себе си да пея част от песента – на събуждане записах каквото си спомнях, а останалото продължи да слиза през следващите дни.

❤️ Какво е посланието на песента?

Основното послание е, че когато човек отвори сърцето си, любовта го прави истински жив – докосването до другия ни свързва в дълбочина с нашата собствена същност. Същевременно, това върви с много объркване и въпроси, на които няма готови отговори, защото любовта не е нещо статично, а е вечно развиваща се и дишаща.