Елица Узунова с „Тук е сега“

Седми място в Музикален конкурс „Жираф търси звезди“

🎤 Елица Узунова с „Тук и сега“

📝🎵Текст и музика: Елица Узунова и Рафаел Пашамов

🎼 Аранжимент: Рафаел Пашамов, The Editor и Fabrizio Parisi

💃 За Елица Узунова

Eлица Узунова е на 13г. от гр. София. Започва заниманята си по пеене от 4 годишна. Има спечелени десетки награди от България и Чужбина. Освен кавъри, Елица има записани и над 10 авторски песни сама, в дует и група. Дете на годината е за 2020г. и има присъдена награда Златна ябълка 2022г. Водеща е на предаването ЗигЗаг.Бг по БНТ 2.

❤️ Какво те вдъхнови да напишеш „Тук и сега“?

Песента се създаде още по време на пандемията, нооооо Тук и сега дойде момента да види бял свят. Тя е естествено продължение на развитието на Елица, като човек, артист и ученик. Започва един нов етап от живота и като колежанка в Американския колеж. Скоро ще се снима и видеото към песента, като главната идея е за вярата в мечтите, за изживяване на пълноценно детство, че всеки човек/дете си има герой, който винаги се появява в точния момент.

❤️ Какво е посланието на песента?

Тук и сега е момента за сбъдването на всяко едно детско желание и мечта, а те се сбъдват с тласъка на героя. Някой ти дава тласъка, някой е зад гърба ти в първите крачки, някой те учи, някой те забелязва, някой ти дава рамо – много хора са част от пътя ти, когато си тръгнал да катериш своя си връх.

Но в крайна сметка големите мечти си ги сбъдваш сам. От тласъка до върха си ти. С твоите си качества и хъс.